Nyitólap
  • Register

rendelo

Örömmel üdvözöljük honlapunkon!
Mosonmagyaróvár belvárosában, a sétálóutca közelében kellemes, családias hangulatú rendelőnkbe várjuk kedves régi és új pácienseinket.

Szolgáltatásaink között szinte az összes fogászati beavatkozást megtalálhatják, a szájhigiéniai kezeléstől a bonyolult szájsebészeti műtétekig. Magasan kvalifikált szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre. Orvosaink rendszeresen vesznek részt tudományos konferenciákon, szakmai továbbképzéseken. Ugyanígy jelen van a folyamatos fejlesztés a rendelő tárgyi feltételei, valamint az anyagfelhasználás terén is. Munkánkat nyugati színvonalon, a legjobb fogászati anyagok felhasználásával végezzük és úgy tűnik, betegeink elégedettek velünk, amit az évek során kialakított, több ezer főt számláló pacientúra is igazol. Betegeink gondos vizsgálat és panoráma röntgen készítése után részletes kezelési tervet kapnak, ha lehet, többféle alternatívát kínálunk az egyes fogászati problémák megoldására.

 

  • ingyenes állapotfelmérés
  • ingyenes kezelési terv
  • ingyenes árajánlat
  • ingyenes szájhigiénés tanácsadás

 

A kezelések befejezése után sem mondunk le a betegeinkkel való rendszeres kontaktusról, mivel félévente kontrollvizsgálatok során ellenőrizzük munkánk minőségét, a betegek szájhigiéniáját, felhívjuk figyelmüket a fogak helyes gondozására ill. egyéb problémákra.

 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 8-16 óráig
Bejelentkezés: 06 30 692 5205

Mint minden weboldal, a primadentplus.hu is használ cookie-kat, hogy kényelmesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat az ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK találhat.